Alumnus van de
Juridische Hogeschool

Ook als je oud-student oftewel alumnus bent, willen we graag weten hoe het met jou gaat. Om te zien hoe je carrière als hbo-jurist zich ontwikkelt en om jouw professionele advies te krijgen. Zo kunnen we de opleiding HBO-Rechten blijven optimaliseren.

Alumninetwerk

Meld je aan bij de alumnigroep van de Juridische Hogeschool op LinkedIn
Hierop plaatsen wij regelmatig vacatures voor hbo-juristen. Je vergroot ook je netwerk, kunt kennis delen en contact onderhouden met andere oud-studenten.
Ook blijf je op de hoogte van alumni-activiteiten van de Juridische Hogeschool, zoals het jaarlijkse HELLO YOU!-event en de uitreiking van de Afstudeerprijs.

Praktijkpartners

We gaan graag met alumni het 'praktijkpartnerschap' aan. Dat kan op verschillende manieren:

• begeleiden van een stagiaire
  • optreden als gecommitteerde bij het afstuderen
  • gesprekspartner op het Hello You!-event
  • als gastdocent
  • als adviseur om de aansluiting met de praktijk verder te verbeteren
  • als opdrachtgever waarbij je echte casussen inbrengt en uitzet onder de studenten. Zo doen studenten praktijkervaring op en ontvang jij praktische antwoorden en frisse oplossingen voor je casus.

Wil jij praktijkpartner zijn voor de Juridische Hogeschool?

Vacatures hbo-juristen

Als startende of doorgewinterde professional op de arbeidsmarkt helpen wij je graag bij het vinden van dé perfecte baan! De arbeidsmarkt trekt de laatste jaren ontzettend aan. Werkgevers zijn steeds vaker en meer op zoek naar goede praktische ondernemende juristen die direct in hun organisatie aan de slag kunnen. Onze alumni werken bij uiteenlopende instellingen en bedrijven.
Samen vormen we een netwerk waar heel veel vacatures voor hbo-juristen uit voortkomen, die wij graag met jullie delen!