HELLO YOU!-event

Wij hechten waarde aan een duurzame relatie tussen docenten, studenten en het werkveld. Studenten, alumni en het overige werkveld zijn belangrijke participerende partners in de opleiding. We investeren dan ook in het intensiveren van deze relatie door onder andere jaarlijks het HELLO YOU!-event te organiseren.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • collegetour met een inspirerende gast
  • speeddates
  • ronde tafelgesprekken
  • masterclasses
  • en een netwerkborrel

In maart 2016 was de eerste editie met AIVD-directeur Rob Bertholee, in 2017 was Peter R. de Vries de hoofdgast.


Op 8 maart 2018 vindt de derde editie plaats. Dit jaar kun je politiewoordvoerder Ellie Lust bevragen over haar roemrijke carrière, veiligheid en de rol van de media. Dr. Janine Janssen, lector Veiligheid in Afhankelijkheidrelaties leidt het gesprek met Ellie. Naast haar werk als lector is Janine hoofd onderzoek bij het Nationaal Expertisecentrum Eergerelateerd Geweld van de Nationale Politie.

Programma
15.30-16.00 uur Ontvangst
16.00-17.30 uur Collegetour met Ellie Lust
17.30-19.30 uur Borrel in de Concertzaalfoyer

Aanmelden
Laat je deze middag inspireren door Ellie en andere professionals uit het juridische werkveld. Via dit formulier kun je jezelf aanmelden, je ontvangt per e-mail een bevestiging.

We ontvangen je graag via de ingang van de Concertzaal van Theaters Tilburg. Op de website van het theater vind je de route, parkeermogelijkheden en de mogelijkheden als je met openbaar vervoer komt. Heb je nog vragen, stuur dan een bericht naar events-jhs@fontys.nl. Heel graag tot de 8e!

Reünie HBO-Rechten deeltijd
Dit jaar bestaat de deeltijdopleiding HBO-Rechten aan de Juridische Hogeschool 12,5 jaar. Dat vieren we graag met alle oud-deeltijders en huidige deeltijdstudenten. Vanaf 18.30 uur, aansluitend aan het Hello You!-event, kun je deelnemen aan tafelgesprekken met interessante juristen en/of alumni tijdens een hapje en drankje. We sluiten de avond op een gezellige wijze met elkaar af rond 22.00 uur. Graag ontvangen we een aanmelding via dit formulier als je wilt deelnemen.
Het is ook mogelijk om alleen bij het middagdeel of alleen bij het avonddeel van het programma te zijn. Dat kun je aangeven op het formulier. Na aanmelding ontvang je per e-mail een bericht met daarin een iDeallink waarmee je de bijdrage van €10,- voor het eten kunt overmaken. 

Wil je meer weten over Ellie, kijk op www.ellielust.nl.