Bewijs van inschrijving

Als je aan alle inschrijvingsverplichtingen hebt voldaan, ontvang je in september een bewijs van inschrijving.

Met vragen over je inschrijving voor HBO-Rechten kun je terecht bij het:
Bedrijfsbureau
Meerkoldreef 6, balie begane grond
tel: 08850 78200
e-mail: juridischehogeschool@fontys.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur

Studentenpas

Je studentenpas heb je nodig om je binnen de Juridische Hogeschool te legitimeren, om te printen en/ofkopiëren en je kunt ermee betalen bij de catering. Je hebt een Fontyspas én een Avanspas nodig. Voor de Fontyspas moet je zelf een foto uploaden. Na je aanmelding in Studielink ontvang je een e-mail met je studentnummer en je PCN-nummer (persoonlijk communicatienummer). Na het uploaden van een foto en voltooiing van je inschrijving, wordt de Fontyspas thuis gestuurd. Naast de Fontyspas ontvang je automatisch een Avanspas.

Studentenpas verloren?
Ben je de Avanspas kwijtgeraakt, dan kun je een pas aanvragen bij de helpdesk van Avans aan de Cobbenhagenlaan 13 in Tilburg. Op vertoon van een legitimatiebewijs en het invullen van een machtigingsformulier kun je bij deze helpdesk een nieuwe pas aanvragen. De kosten hiervan bedragen € 10,-.
Ben je de Fontyspas verloren, vraag dan op de Fontyssite een nieuwe aan.

E-mailadressen

Je krijgt een account van Avans én van Fontys en je krijgt twee e-mailadressen (een van Avans en een van Fontys). De Juridische Hogeschool correspondeert via het e-mailadres van Avans!
Berichten door Fontys over je (her)inschrijving en betaling van het collegegeld worden echter naar je Fontys e-mailadres gestuurd. Je dient dus beide e-mailadressen bij te houden!

Adreswijziging

Adres- en telefoonnummerwijzigingen kun je alleen zelf wijzigen via Studielink. Zorg ervoor dat je wijzingen in je gegevens meteen doorgeeft in Studielink, zodat je altijd bereikbaar bent! Het wijzigen van je officiële woonadres gaat via de Gemeentelijke Basis Administratie.

Kluisjes

Kluisjes vraag je aan met je Fontyssgegevens via Facilitaire zaken.