Boeken en readers

Je moet zelf je boeken en readers bestellen, dit kun je per blok (4 keer per jaar) doen. De lijst met boeken en readers vind je vanaf juli op Studystore, hier kun je ook meteen bestellen wat je nodig hebt.

Mediatheek

De Mediatheek biedt je alle mogelijke faciliteiten die je nodig hebt voor je studie. Via de Fontys mediatheekwebsite kun je zoeken in de Fontyscatalogus en diverse databanken raadplegen. Je vindt je op de eerste verdieping (M1.15).

Sportfaciliteiten

Als student aan de Juridische Hogeschool heb je toegang tot verschillende sportfaciliteiten in Tilburg.

Laptop

Tijdens je studie is een laptop handig, maar nog niet meteen noodzakelijk. Indien het voor een bepaald blok noodzakelijk is om de beschikking te hebben over een laptop wordt dit bij het betreffende blok op de literatuurlijst vermeld. Een normale hedendaagse laptop volstaat, daarmee kun je via het draadloze netwerk bij de diverse onderwijsmaterialen. De mogelijkheden van een tablet zijn voor een aantal doeleinden te beperkt. Overweeg je een laptop aan te schaffen, kies dan voor een laptop met het Windows-besturingssysteem. Dit wordt namelijk ook binnen Avans en Fontys gebruikt. Het gebruik van een Apple-computer is toegestaan, maar Apple sluit niet altijd goed aan bij de gebruikte systemen. Je kunt het Officepakket via Fontys downloaden en via www.surfspot.nl kun met je studentaccount voordelig hardware en software aanschaffen.