Proefstuderen 15 april 2020 (vervalt)

's-Hertogenbosch

In verband met de maatregelen tegen het corona-virus kan het proefstuderen op 15 april helaas niet doorgaan. We houden de richtlijnen van het RIVM nauwgezet in de gaten. Indien het toelaatbaar is, worden er mogelijk nog extra proefstudeerdagen ingepland. Hou de website dus in de gaten voor actuele data.

Als alternatief bieden we wel het online proefstuderen aan. Kijk de filmpjes, en maak de opdrachten om toch een kleine indruk van de opleiding te krijgen.

Heb je de brochure gelezen, de website bekeken en een open dag of avond bezocht? Wil je ervaren hoe het is om, al is het maar voor even, te studeren aan de Juridische Hogeschool? Dat kan. 
Speciaal om te kunnen proeven aan een dag HBO-Rechten is er de mogelijkheid een proefstudeermiddag te volgen. Tijdens deze proefstudeermiddag vertelt een docent van de Juridische Hogeschool over de verschillende rechtsgebieden en ga je aansluitend werken aan enkele casussen samen met andere studiekiezers.

Wil je deelnemen,  meld je dan aan
Let op, je komt op de website van Avans Hogeschool waar je het aanmeldformulier kunt invullen.

Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en de inhoud van het programma. De proefstudeermiddag duurt van 13.00-16.00 uur.
Heb je nog vragen of opmerkingen over de proefstudeerdagen stuur ons dan een e-mail .

Hervenplein 2, 's Hertogenbosch

Locatiekaart op adres: Hervenplein 2, 's Hertogenbosch