Stage

Heb je juridische vraagstukken, projecten of opdrachten binnen je bedrijf waar het personeel geen tijd voor heeft, dan kan een stagiair uitkomst bieden:

• omdat stagiairs zich kunnen richten op de specifieke praktijkopdracht of een onderzoek behalen ze binnen kort tijd resultaat wat voor de onderneming van toegevoegde waarde is.

• studenten hebben een frisse kijk op een onderneming en de werkwijze en zien alles vanuit een ander perspectief. Hiermee kun je als werkgever tot nieuwe inzichten komen.

• een stagiair is gemotiveerd om werkervaring op te doen. Hiermee heb je een goede oplossing voor een tijdelijke kracht.

Wanneer een student op stage gaat, beheerst deze de competenties van de hbo-jurist waarop het curriculum van de Juridische Hogeschool is gebaseerd.