HELLO YOU!-event

Wij hechten waarde aan een duurzame relatie tussen docenten, studenten en het werkveld. Studenten, alumni en het overige werkveld zijn belangrijke participerende partners in de opleiding. We investeren dan ook in het intensiveren van deze relatie door onder andere jaarlijks het HELLO YOU!-event te organiseren.

Het hoofdprogramma bestaat uit de volgende onderdelen:

• collegetour met een inspirerende gast
  • carrièrebeurs
  • en een netwerkborrel

Daarnaast organiseren we speciaal voor tweedejaarsstudenten een voorprogramma waarin zij via masterclasses, speeddates en rondetafelgesprekken kennis kunnen maken met professionals uit het juridische werkveld en zich op die manier kunnen oriënteren op hun aankomende stage.

In maart 2016 was de eerste editie met AIVD-directeur Rob Bertholee, in 2017 was Peter R. de Vries onze hoofdgast en in 2018 politiewoordvoerder Ellie Lust.

Dit jaar vindt het HELLO YOU!-event plaats op donderdag 21 maart 2019 met als hoofdgast Sander Schaepman. Sander leidt in het tv-programma Hunted het team rechercheurs dat op zoek is naar 14 voortvluchtigen. Dat is hem wel toevertrouwd, met ruim 25 jaar ervaring bij de politie. Als hoofd recherche van de politie Midden- en West-Brabant zat hij geregeld verdachten van zware delicten op de hielen. In 2015 werkte hij aan de veiligheid van honderden humanitaire hulpverleners in Libanon en Syrië op verzoek van de VN. Zijn indrukwekkende cv is verder gevuld met: Zen-trainer en jiu-jitsuleraar (3e dan), trainer en ondernemer!

Genoeg om hem het hemd van het lijf te vragen dus!

Hoofdprogramma
15.30-16.00 uur Ontvangst
16.00-17.30 uur Collegetour met Sander Schaepman
17.30-19.30 uur Netwerkborrel met carrièrebeurs in het Grand Café
Locatie: Willem II-stadion Tilburg

Wil je erbij zijn, vul dan dit aanmeldformulier in.

Wil je meer informatie over het voorprogramma voor tweedejaarsstudenten, mail dan naar

alumni-jhs@fontys.nl

Sander Schaepman