HELLO YOU!-event

De Juridische Hogeschool legt de verbinding tussen studenten, alumni en andere professionals uit het werkveld, bouwt aan en onderhoudt actief de community van hbo-juristen. Eén keer per jaar krijgt dit fysiek vorm in het HELLO YOU!-event.

Het programma van dit event bestaat uit de volgende onderdelen:

• collegetour met een inspirerende gast
  • carrièrebeurs en een netwerkborrel
  • voor tweedejaarsstudenten zijn er een masterclass, speeddates en rondetafelgesprekken waarin zij kennis kunnen maken met de professionals uit het juridische werkveld en zich op die manier kunnen oriënteren op hun aankomende stage.

In maart 2016 was de eerste editie met AIVD-directeur Rob Bertholee, in 2017 was Peter R. de Vries onze hoofdgast en in 2018 politiewoordvoerder Ellie Lust. Op donderdag 21 maart 2019 was Huntedpresentator en voormalig hoofd recherche bij de politie Sander Schaepman onze hoofdgast.

HELLO YOU! 2020

In maart 2020 organiseren wij weer een HELLO YOU!-event. Wij zijn op zoek naar partners om samen met ons na te denken over de invulling van het event. Wil je hierover meer weten, neem dan contact op met Sjoukje van der Haring, communicatieadviseur.

Sander Schaepman in gesprek met studenten tijdens het HELLO YOU-event 2019.