Welkom op dé juiste pagina voor een spetterende start van jouw studiejaar!

Wij, S.V. Aequitas, organiseren voor JOU een introweek om nooit te vergeten. De introductieweek voor de nieuwe studenten van de JHS, van zowel locatie Den Bosch als Tilburg, valt onder de Purple-week en is geheel vrijwillig. Wij maken samen met jullie van deze week een onvergetelijke week. Met als voorgerecht kennismaking met de locatie, als hoofdgerecht verschillende unieke en gezellige activiteiten, zoals een biercantus en een pubquiz, en als dessert het creëren van een hechte band met jouw nieuwe medestudenten tijdens fysieke kennismakingsmomenten in kleine groepjes!

Ondanks dat de introweek er nu enigszins anders uitziet dan normaliter, zorgen wij ervoor dat jullie alsnog een spetterende start van jullie studietijd krijgen! Uiteraard zal gedurende de introweek de richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen. De introweek zal dan ook grotendeels online plaatsvinden. Desalniettemin hebben wij gezellige activiteiten voor jullie op de planning staan!

De introweek begint op maandag 24 augustus tot en met donderdag 27 augustus! Hoe deze er precies uit gaat zien is nog een verassing, maar hieronder en op de Introductie agenda vind je alvast een tipje van de sluier:

Maandag:
De eerste dag staat vooral in het teken van kennismaken. Deze kennismaking zal in kleine groepjes plaatsvinden, zodat je een goede start van je introweek hebt en samen een leuke tijd kan neer zetten!

Dinsdag:
Op de tweede dag krijg je de kans om samen met je medestudenten in de sferen te komen van het studentenleven, dit gebeurt onder het genot van online bingo! Ook zal er dinsdag een fysieke Purple Experience plaatsvinden. Wat dit inhoudt moet je zelf komen ontdekken!

Woensdag:
Op donderdag organiseert Purple voor alle introstudenten een online biercantus, deze wil je zeker niet missen! Ook organiseert de introcommissie van de JHS een online bierproeverij. Deze smaaksensatie wil je ook niet aan je voorbij laten gaan.

Donderdag:
De laatste dag sluiten we gezamenlijk af. En daarnaast staat er ook nog eens een pubquiz op de planning!

Deze week zal het je niet ontbreken aan gezelligheid. En komt dat even goed uit, want onder het genot van gezelligheid ontstaan de beste vriendschappen!

Nu staat er jou slechts nog één ding te doen om jezelf te verzekeren van een plekje in deze vette week en dat is je inschrijven via volgende link: https://forms.gle/6pzdxWwpe3LkaATx6

Voor vragen kun je terecht bij Jody Schrama, je kunt haar een berichtje sturen op 06-18261238
Ook kun je altijd even mailen naar info@svaequitas.nl
Of een berichtje sturen via ons Facebook (S.V. Aequitas) of Instagram (@svaequitas) account!

We zien jullie vragen, berichtjes en vooral jullie aanmeldingen graag tegemoet!

Met warme groet,

De introcommissie der S.V. Aequitas